Book saltterapi
Åben menu

Om Saltterapi - Haloterapi

Saltterapi eller Haloterapi er en anerkendt behandlingsform siden krigens tid i bl.a i Østlandene og Tyskland. I Rusland betegnes anlæggene som medicinsk udstyr.

I Danmark er forskningen lige i sin begyndelse med et pilotprojekt fra Ålborg Universitet, som tyder på at Haloterapi har en gavnlig effekt hos mennesker med luftsvejslidelser, som bl.a astma, kol og bronchitis.

Haloterapi foregår i et indrettet saltrum, hvor væggene er beklædt med salt og det naturlige krystalliske salt blæses ind i rummet.

Terapien foregår i rolige, trygge og fredfyldte omgivelser, hvor du skal sidde i de komfortable stole og nyde terapien med eller uden afstressende musik efter ønske individuelt eller i grupper.

Haloterapi giver mennesker med luftsvejslidelser bedst effekt når det anvendes forebyggende. Haloterapi er ikke en erstatning for din eksisterende behandling hos lægen – men et supplement.

Haloteri kan også benyttes i forbindelse med afstresning og velvære i behagelige og fredfyldte omgivelser. Kontakt mig og høre mere om Haloterapi til voksne og børn.

bubblemedia